Няма как да се състави правителство без участието на ГЕРБ, ДПС или Възраждане

...
Няма как да се състави правителство без участието на ГЕРБ, ДПС или Възраждане
Коментари Харесай

Проф. Даниел Вълчев песимист за съставянето на кабинет: Вървим към избори

" Няма по какъв начин да се сформира държавно управление без присъединяване на ГЕРБ, ДПС или „ Възраждане ” – това е аритметика, не е мъчно да се сметне. Какъв тип говорене, ритуални танци биха могли да притъпят говоренето от преди изборите – мъчно е да кажа.

 

Вървим към „ симулакрум ” – нещата сякаш са същите, само че единствено симулират това ", безапелационен е той.

 

По думите му както ГЕРБ, по този начин и „ Продължаваме промяната ” споделят „ няма да изкарваме тежката артилерия, ще представим един професор, няма да има съдружно съглашение ”: " Не съм оптимист, по-скоро вървим към избори – не е ужасно, ние 40 години и от горната страна се стремяхме да имаме народна власт, с хубавите и нехубавите ѝ страни. "

 

Според него „ Демократична България ” е добре да се разкачат от Политическа партия, от позиция на ГЕРБ.

 

" Имаме две трендове: едната е „ омръзна ни от Борисов, време е за смяна ”, другата – „ вижте кой идва, не е ли по-добре да имаме устойчиво ръководство, тъй като другите не знаят на кой свят са? ”, счита той.

 

" Мнозина, най-малко от представителите, в последно време загатват за опцията за прекрояване на конституционния модел у нас – виждат президентът отпред на нещо такова. Това е процедурно и политически комплицирано. 

 

Румен Радев също стартира да губи поддръжка, и това е обикновено. Идеята, че президентът може да седи над партиите, да ги побутва и нахоква, като той остане с бели облекла – това е неправилна концепция ", сподели още проф. Вълчев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР